Arbetsuppgifter

Arbetet som provkonstruktör innebär att i samarbete med andra konstruktörer utveckla uppgifter och bedömningsanvisningar som ska ingå i nationella slutprov för utbildning i svenska för invandrare. I framtagningsprocessen ingår bl.a. att analysera kursplanens mål och kunskapskrav, skapa uppgifter utifrån målen, samverka med referensgrupper samt utprövning av provuppgifter. I samband med utprövningar förekommer inrikesresor.

Kvalifikationer

Utbildning i svenska som andraspråk och erfarenhet av undervisning inom utbildning i svenska för invandrare är en förutsättning. Arbetsuppgifterna förutsätter god förmåga att uttrycka sig i skrift, noggrannhet samt mycket god förmåga att samarbeta. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom självständighet, kreativitet, lyhördhet och flexibilitet. Erfarenheter av flerspråkighet är meriterande.

Anställningsvillkor

Anställningarna avser deltid, 20 eller 40 procent efter överenskommelse, och gäller i sex månader, tillträde efter överenskommelse. Stockholms universitet tillämpar individuell lönesättning, ange därför gärna löneanspråk. Tillträde snarast.

Sista ansökningsdag: 2018-05-13.