Foto: Racorn, Mostphotos

Fredagen den 28 augusti välkomnas alla nya studenter till Stockholms universitets välkomstaktiviteter. På grund av coronapandemin blir det i år digitala träffar. För att delta behöver du installera e-mötestjänsten Zoom i din dator eller mobil - följ instruktionerna på den här sidan: Installera och logga in i Zoom

Kl 11-12:
Välkomstseminarium för alla nya studenter

Välkomstdagen börjar med ett gemensamt seminarium för alla som börjar läsa vid Stockholms universitet i höst. Du får viktig information och praktiska tips inför din studietid.

Kl 13-15:
Introduktion för nya ämneslärare i språk

På eftermiddagen erbjuder Institutionen för språkdidaktik ett speciellt välkomstmöte för dig som ska gå ämneslärarprogrammet med inriktning mot språk. Där får du veta mer om vad som gäller kring just din utbildning. Du får även tillgång till en resurssida med filmer och annat smått och gott som du kan ha nytta av.

Program

Programmet är preliminärt och kan komma att ändras, dock senast en vecka före introduktionsdagen.

Länk till Zoom-rummet får du i augusti, efter att du har registrerat dig.

13.00-13.50 Zoom Välkommen till ämneslärarprogrammet
Programmets upplägg och studiegång
(programansvarig Pernilla Rosell Steuer
    Praktisk information om programmet