Saco Studentmässa i Stockholm är Sveriges största yrkes- och utbildningsmässa för dig som ska välja utbildning efter gymnasiet. Mer än 100 miniseminarier anordnas. Utställare på Saco Studentmässa är bland andra universitet och högskolor, andra eftergymnasiala utbildningar, internationella utbildningar, framtida arbetsgivare, myndigheter och organisationer.

Årets mässa äger rum 27-29 november 2019 på Stockholmsmässan i Älvsjö. Stockholms universitet kommer att vara på plats för att presentera vårt stora utbud av program och kurser, samt svara på dina frågor. Besök oss gärna i monter C06:20.

Välkommen till miniseminarium om att bli lärare!

Studievägledare från Stockholms universitets lärarutbildningar håller varje dag ett miniseminarium:

• Möt framtiden - bli lärare. Tid: 13:00-13:20. Lokal: C3
Miniseminarium om att bli lärare, varje dag kl 13:00 - 13:20 på Saco Studentmässa 2019.