Institutionen för språkdidaktik

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Institutionen för språkdidaktik
Språklärare - fortbilda dig i språkdidaktisk forskning

Språklärare - fortbilda dig i vår!

Vid Institutionen för språkdidaktik ges senare i vår två fristående kurser på avancerad nivå i språkdidaktisk forskning. Kurserna är öppna för sen anmälan. Anmäl dig senast 15 mars.

Sommarkurser - puff

Unna dig en sommarkurs

Är du lärare och vill bli behörig i svenska eller svenska som andraspråk? Då kan du läsa sommarkurser vid Institutionen för språkdidaktik. Anmälan är öppen mellan 20 februari och 16 mars.

Årets lärare 2020

Nu kan du lyfta fram din bästa lärare

Har du en bra lärare som borde uppmärksammas för sin engagerande undervisning? Fram till och med den 15 mars kan du nominera till pedagogiska priset Årets lärare 2020.

Christina Hedman

Didaktisk forskning borgar för bättre kvalitet

Christina Hedman, professor vid Institutionen för språkdidaktik, välkomnar att Stockholms universitet nu öppnar för att starta en forskarutbildning i svenska som andraspråk.

Ledigt jobb: Postdoktor i språkdidaktik

Institutionen för språkdidaktik vid Stockholms universitet utlyser en tjänst som postdoktor i språkdidaktik med inriktning mot litteracitet och språkutveckling. Sista ansökningsdag är 1 mars.

Ledigt jobb: Projektledare för Nationella prov i sfi

Institutionen för språkdidaktik vid Stockholms universitet söker en projektledare med ansvar för det projekt som tar fram och utvecklar de nationella proven inom kommunal vuxenutbildning i svenska för invandrare. Sista ansökningsdag är 8 mars.